• تاریخ انتشار : 1402/12/24 - 11:09
  • بازدید : 122
  • تعداد بازدید : 115
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمپ واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل عدم رعایت بهداشت فردی

تخلف بهداشتی و عدم توجه به اخطار های پیشین در خصوص عدم به کار گیری کارگر اتباع منجر به پلمپ یک واحد نانوایی شد.

پیرو نظارت های کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان از یک باب نانوایی  به علت عدم رعایت موازین بهداشتی محل کسب و بکارگیری اتباع در پخت نان ، محل کسب با اخطار قبلی موقتا پلمپ گردید.

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,اخبار عمومی
  • کد خبر : 140110
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن