به گزارش روابط عمومی
توسط کارشناسان بهداشت محیط صورت گرفت
پلمپ کارگاه غیر بهداشتی تولید و بسته بندی پیاز خشک شده و ادویه
پیرو گزارش مردمی واصله به این شبکه مبنی بر تولید و بسته بندی پیاز خشک شده و ادویه ، کارشناسان بهداشت محیط این شبکه پس مراجعه متعدد متأسفانه موفق به بازدید نگردیدند که پس ازاخذ حکم دادستانی مکان فوق الذکر بازدید و مواد اولیه غیر بهداشتی به میزان یک تن و دویست کیلوگرم صورتجلسه و جهت تعیین تکلیف از سوی مراجع قضایی ، به شبکه بهداشت منتقل گردید و پرونده مربوطه جهت رسیدگی به دلیل تقلب ، بسته بندی و تولید در شرایط کاملا" غیر بهداشتی و بکار گیری کارگران فاقد کارت بهداشت و اتباع خارجی به مراجع قضایی ارسال و واحد تولیدی پلمپ گردید .