• تاریخ انتشار : 1398/11/24 - 11:02
  • بازدید : 377
  • تعداد بازدید : 91
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به گزارش روابط عمومی

برگزاری کارگاه تغذیه و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی

به همت واحد بیماری ها کارگاه تغذیه و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی در تاریخ 16/11/98 در ستاد شبکه برگزار گردید . در این کارگاه در خصوص اپیدمیولوژی بیماری های قلبی و عروقی، انواع بیماری ها و ریسک فاکتور ها و نقش تغذیه در پیشگیری از سکته ها مطالبی توسط مدرسین ارایه شد.

 به همت واحد بیماری ها کارگاه تغذیه و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی در تاریخ 16/11/98 در ستاد شبکه برگزار گردید . در این کارگاه در خصوص اپیدمیولوژی بیماری های قلبی و عروقی، انواع بیماری ها و ریسک فاکتور ها  و نقش تغذیه در پیشگیری از سکته ها مطالبی توسط مدرسین ارایه شد.شایان ذکر است علت اصلی مرگ و میر در جهان و ایران سکته های قلبی و عروقی می باشد و با توجه به تغییر سبک زندگی  و رواج الگوی زندگی شهری شیوع بیماری ها غیر واگیر مخصوصا سکته های قلبی و مغزی در حال افزایش بوده و سن ابتلا رو به کاهش است .

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 88700
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن