کارگاه های تولیدی رودهن و اقدامات اصلاحی سلامت کار
مسئول مرکز خدمات جامع سلامت حضرت محمد (ص) به همراه کارشناس سلامت کار از کارگاه تولید فرآورده های مواد غذایی بازدید کردند.
در این بازدید مشکلات و نواقص بهداشتی مربوط به سلامت شاغلین بررسی و با صدور اخطاریه به کارفرما جهت رفع نقص، مهلت داده شد.
رعایت نکات و اصول ارگونومی و استفاده از وسایل حفاظت فردی مناسب حین کار به کارگران آموزش داده شد.
در این بازدید مشکلات بهداشت محیط نیز مشاهده شد که جهت بررسی و اقدامات اصلاحی توسط همکاران بهداشت محیط این مرکز پیگیری شد.