• تاریخ انتشار : 1399/03/11 - 12:48
  • بازدید : 309
  • تعداد بازدید : 75
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش روابط عمومی

جلسه ای آموزشی با موضوع نحوه بر خورد با گزش جانوران زهرآگین(مار و عقرب گزیدگی) در سالن جلسات مدیریت تشکیل شد.

جلسه ای آموزشی با موضوع نحوه بر خورد با گزش جانوران زهرآگین(مار و عقرب گزیدگی) در سالن جلسات مدیریت تشکیل شد.

جلسه ای آموزشی با موضوع نحوه بر خورد با گزش جانوران زهرآگین(مار و عقرب گزیدگی) در سالن جلسات مدیریت تشکیل و  توسط دکتر میرزاآقایی متخصص طب اوژانس(فوکال پوینت گزش جانوران زهرآگین شهرستان دماوند مستقر در بیمارستان سوم شعبان) طی 2 روز متوالی با حضور دکتر خیرخواه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند به کلیه پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت با رعایت فاصله گذاری اجتماعی ارائه گردید.

 رحمانزاده کارشناس مسئول برنامه بیماریهای واگیر، در خصوص پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب غذا بخصوص وبا(التور) افزایش حساسیت پزشکان را خواستار شدند.

در ادامه پیروزفر کارشناس برنامه بیماریهای مشترک بین انسان و دام (زئونوز)، در خصوص نحوه تشخیص افتراقی بیماری تب کریمه کنگو(CCHF) و لپتوزپیروزیس با بیماری کرونا جدید (کووید19) با توجه به تشابه علائم بالینی و همچنین شروع فصل گرما و افزایش بروز و شیوع این 2 بیماری را به پزشکان خاطر نشان نموده و افزایش حساسیت و اقدام بموقع جهت نمونه گیری از بیماران مشکوک و بررسی اپیدمیولوژیک و سابقه مسافرت افراد به مناطق آلوده به بیماری های زئونوز توسط پزشکان را تاکید نمودند.

رحمانزاده کارشناس مسئول برنامه بیماریهای واگیر، در خصوص پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب غذا بخصوص وبا(التور) افزایش حساسیت پزشکان را خواستار شدند.

درادامه پیروزفر کارشناس برنامه بیماریهای مشترک بین انسان و دام (زئونوز)، در خصوص نحوه تشخیص افتراقی بیماری تب کریمه کنگو(CCHF) و لپتوزپیروزیس با بیماری کرونا جدید (کووید19) با توجه به تشابه علائم بالینی و همچنین شروع فصل گرما و افزایش بروز و شیوع این 2 بیماری را به پزشکان خاطر نشان نموده و افزایش حساسیت و اقدام بموقع جهت نمونه گیری از بیماران مشکوک و بررسی اپیدمیولوژیک و سابقه مسافرت افراد به مناطق آلوده به بیماری های زئونوز توسط پزشکان را تاکید نمودند.

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 92599
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن