به گزارش روابط عمومی
برگزاری کارگاه تغذیه و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی
به همت واحد بیماری ها کارگاه تغذیه و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی در تاریخ 16/11/98 در ستاد شبکه برگزار گردید . در این کارگاه در خصوص اپیدمیولوژی بیماری های قلبی و عروقی، انواع بیماری ها و ریسک فاکتور ها و نقش تغذیه در پیشگیری از سکته ها مطالبی توسط مدرسین ارایه شد.
به همت واحد بیماری ها کارگاه تغذیه و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی در تاریخ 16/11/98 در ستاد شبکه برگزار گردید . در این کارگاه در خصوص اپیدمیولوژی بیماری های قلبی و عروقی، انواع بیماری ها و ریسک فاکتور ها و نقش تغذیه در پیشگیری از سکته ها مطالبی توسط مدرسین ارایه شد.شایان ذکر است علت اصلی مرگ و میر در جهان و ایران سکته های قلبی و عروقی می باشد و با توجه به تغییر سبک زندگی و رواج الگوی زندگی شهری شیوع بیماری ها غیر واگیر مخصوصا سکته های قلبی و مغزی در حال افزایش بوده و سن ابتلا رو به کاهش است .