به گزارش روابط عمومی
اجرای برنامه تغذیه سالم کارکنان جهت اصلاح شیوه تغذیه کارکنان بصورت 6 هفته
دکتر حقیقیان محقق انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با معرفی از طرف دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهت اصلاح شیوه تغذیه کارکنان اقداماتی به شرح ذیل را انجام خواهد داد.
دکتر حقیقیان محقق انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با معرفی از طرف دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهت اصلاح شیوه تغذیه کارکناناقداماتی به شرح ذیل را انجام خواهد داد. این برنامه از مورخ شنبه 9 شهریورماه 1398 آغاز شده و به صورت هفتگی و با موضوعات مختلف تغذیه، همراه کارکنان خواهد بود. برنامه در 6 هفته و به صورت هماهنگ با محیط کار در حیطههای ذیل دنبال خواهد شد. امیدواریم در این راه مهم که در درجه اول در جهت سلامت تغذیهای کارکنان درحال انجام است، ما را همراهی کنید.اجرای برنامه تغذیه سالم در محیط کار، با دو هدف دنبال میشود:
-
ارتقاء عادات غذایی و رفتارهای سالم تغذیهای در کارکنان و خانوادههای آنها
-
ایجاد محیط غذایی سالم در محیط کار به منظور دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذای سالم و بهداشتی