• تاریخ انتشار : 1398/06/09 - 08:56
  • بازدید : 344
  • تعداد بازدید : 84
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به گزارش روابط عمومی

اجرای برنامه تغذیه سالم کارکنان جهت اصلاح شیوه تغذیه کارکنان بصورت 6 هفته

دکتر حقیقیان محقق انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با معرفی از طرف دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهت اصلاح شیوه تغذیه کارکنان اقداماتی به شرح ذیل را انجام خواهد داد.

 دکتر حقیقیان محقق انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با معرفی از طرف دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهت اصلاح شیوه تغذیه کارکناناقداماتی به شرح ذیل را انجام خواهد داد. این برنامه از مورخ شنبه 9 شهریورماه 1398 آغاز شده و به صورت هفتگی و با موضوعات مختلف تغذیه، همراه کارکنان خواهد بود. برنامه در 6 هفته و به صورت هماهنگ با محیط کار در حیطه­های ذیل دنبال خواهد شد. امیدواریم در این راه مهم که در درجه اول در جهت سلامت تغذیه­ای کارکنان درحال انجام است، ما را همراهی کنید.اجرای برنامه تغذیه سالم در محیط کار، با دو هدف دنبال می­شود:

  • ارتقاء عادات غذایی و رفتارهای سالم تغذیه­ای در کارکنان و خانواده­های آنها

  • ایجاد محیط غذایی سالم در محیط کار به منظور دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذای سالم و بهداشتی

 

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 82143
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن