• تاریخ انتشار : 1394/10/30 - 13:30
  • بازدید : 771
  • تعداد بازدید : 65
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به گزارش روابط عمومی

برگزاری کلاسهای عملی پخت غذا

به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف قند و نمک و چربی , در روزهای پنجشنبه 24 دی و شنبه 26 دی ماه سالجاری کلاسهای عملی پخت غذا در خانه های بهداشت سربندان و مهرآباد و پایگاه شماره 3 برگزار شد.

به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف قند و نمک و چربی و به منظور افزایش سطح آگاهی مادران در زمینه تغذیه صحیح کودکان  و تغذیه سالم,  کلاس های  آموزشی پخت غذا جهت 20 نفر از مادران , با هماهنگی مریم  بهشتی کارشناس تغذیه ستاد ، در محل خانه های بهداشت سربندان و مهرآبادو پایگاه شماره 3 برگزار شد.

در این کلاسها نحوه پخت فرنی و شیر برنج ، تغذیه صحیح در دوران بیماری ، نحوه مقوی و مغذی کردن غذای کودک ، مکملها ، تفسیر کارت رشد و آموزش کاهش قند و نمک و چربی به مادران آموزش داده شد .

کلاس های فوق توسط نیلوفر ابراهیمی کاردان مربی مرکز سربندان , الناز  اسماعیل لو کاردان مربی رودهن و در پایگاه شماره 3 توسط عاطفه روزبه کارشناس تغذیه , سمانه حقیری مسئول آموزش  و بهورزان برگزار شد .

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 27908
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن