به گزارش روابط عمومی
برگزاری کلاسهای عملی پخت غذا
به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف قند و نمک و چربی , در روزهای پنجشنبه 24 دی و شنبه 26 دی ماه سالجاری کلاسهای عملی پخت غذا در خانه های بهداشت سربندان و مهرآباد و پایگاه شماره 3 برگزار شد.

به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف قند و نمک و چربی و به منظور افزایش سطح آگاهی مادران در زمینه تغذیه صحیح کودکان و تغذیه سالم, کلاس های آموزشی پخت غذا جهت 20 نفر از مادران , با هماهنگی مریم بهشتی کارشناس تغذیه ستاد ، در محل خانه های بهداشت سربندان و مهرآبادو پایگاه شماره 3 برگزار شد.
در این کلاسها نحوه پخت فرنی و شیر برنج ، تغذیه صحیح در دوران بیماری ، نحوه مقوی و مغذی کردن غذای کودک ، مکملها ، تفسیر کارت رشد و آموزش کاهش قند و نمک و چربی به مادران آموزش داده شد .
کلاس های فوق توسط نیلوفر ابراهیمی کاردان مربی مرکز سربندان , الناز اسماعیل لو کاردان مربی رودهن و در پایگاه شماره 3 توسط عاطفه روزبه کارشناس تغذیه , سمانه حقیری مسئول آموزش و بهورزان برگزار شد .