• تاریخ انتشار : 1397/04/24 - 12:15
  • بازدید : 945
  • تعداد بازدید : 99
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگزاری نخستین مجمع سلامت شهرستان دماوند

نخستین همایش مجمع سلامت شهرستان دماوند با حضور جمعی از مسؤولان شهرستان دماوند در اردوگاه شهید مصطفی خمینی دماوند برگزار شد.

نخستین همایش مجمع سلامت شهرستان دماوند با حضور جمعی از مسؤولان  شهرستان دماوند در اردوگاه شهید مصطفی خمینی دماوند برگزار شد.

این مجمع به همت شبکه بهداشت و با همکاری فرمانداری شهرستان دماوند در تاریخ 97/4/23 برگزار شد. در این نشست مهندس صفری فرماندار محترم شهرستان دماوند،دکتر خیرخواه مدیر شبکه بهداشت و درمان دماوند،حجت الاسلام و المسلمین فتاح دماوندی امام جمعه محترم دماوند،دکتر خدادوست معاون اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی،شهرداران شهرستان دماوند،روسای شوراهای شهر و روستا و دهیاران و جمعی از روسای ادارات شهرستان و فعالان و خیرین عرصه سلامت حضور داشتند.

 

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند در این همایش اظهار کرد:سلامت مقوله‌ای است که باید با کمک یکدیگر بحث سلامت را افزایش و پوشش داد و در گسترش مراکز درمانی و خدماتی گام مثبت برداریم.

وی تصریح کرد: شبکه بهداشت دماوند با مجموعه پنج مرکز بهداشتی و درمانی، ۲۶ خانه بهداشت و سه پایگاه سلامت غیر ضمیمه و پنج پایگاه ضمیمه مشغول خدمات به شهروندان است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند با بیان اینکه در دماوند دو بیمارستان وجود دارد، اظهار کرد: بیمارستان سوم شعبان که تقریباً دارای تمام امکانات و تمام بخش‌ها فعال است و بیمارستان حضرت فاطمه (س) که در حال تعمیرات و نوسازی بوده و به‌زودی شاهد فعال شدن اورژانس این بیمارستان خواهیم بود.

خیرخواه اضافه کرد: در بحث اورژانس پیش بیمارستانی در شهرستان دماوند هشت پایگاه اورژانس و ۱۳ دستگاه آمبولانس وجود دارد که در این خصوص در این شهرستان با کمبودهایی مواجه هستیم و امکانات موجود نیازها را برطرف نمی‌کند.

فرماندار شهرستان دماوند نیز در ادامه اظهار کرد: باید در جهت ارتقای بهداشت منطقه تلاش کنیم و در شرایط کنونی نیاز داریم که هرکسی به سهم خود منطقه را اداره کند و بیشترین و مهم‌ترین موضوع مد نظر همدلی، همفکری، هماهنگی و هم‌زبانی است.

وی در مورد مجمع سلامت بیان کرد: مجموعه  سلامت بعد از تشکیل این نشست، باید حضور پررنگ‌تری داشته باشد و فعالیت‌ها باید مضاعف و دبیرخانه مجمع تشکیل شود.

 

امام جمعه دماوند در جمع اعضای مجمع سلامت شهرستان دماوند افزود: در روایتی از امام علی (ع) آمده است «سلامتی، توانایی، فرصت جوانی و شادابی را فراموش نکن تا با آن‌ها آخرت را به دست بیاوری و مقدمه بهره‌برداری توشه آخرت باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم فتاح‌دماوندی ادامه داد: باید قدر نعمت سلامتی و امنیت را دانست و خداوند متعال انسان را آفریده و خوب و بد آن را می‌داند؛ او می‌داند چکار کنیم تا سلامت باشیم و همه ادارات باید درگیر این مسأله باشند تا در سلامت روحی و روانی مؤثر باشند.

وی تصریح کرد: کارگروه سلامت باید در هر اداره‌ای تشکیل شود و برنامه‌های کوتاه، میان و بلندمدت برای سلامت و جامعه هدف تعیین و گزارش‌های آن به فرمانداری دماوند اعلام شود

همچنین عباس صفری، شهردار دماوند اظهار داشت: شهر دو ساختار کالبدی و انسان و روابط اجتماعی دارد؛ انسان‌ها به شهر روح می‌دهند و تعاملات اجتماعی را رقم می‌زنند، هر چه که روح و پویائی در کالبد شهر قوی‌تر شود شهر سر زنده‌تر است. وی افزود: انسان‌ها با قرار گرفتن در کنار یکدیگر جامعه را تشکیل می‌دهند و ما با جامعه روبرو هستیم؛ ما دو موضوع توسعه اقتصادی و اجتماعی را در شهر پیگیری می‌کنیم و هرجایی که انسان‌ها زندگی می‌کنند باید توسعه اجتماعی وجود داشته باشد. شهردار دماوند ادامه داد: اگر افراد در سطح روانی مناسب قرار داشته باشند جامعه فعالیت اجتماعی قوی انجام می‌دهد و در این صورت می‌توانیم توسعه اجتماعی بهتری داشته باشیم.

وی اذعان داشت: شهرداری بر اساس تفاهم‌نامه با شبکه بهداشت و درمان به ساماندهی خانه بهداشت مشاء می‌پردازد؛ همچنین ناحیه اورژانس شهرستان دماوند و تکمیل بیمارستان حضرت فاطمه (س) به‌صورت مشارکتی از دیگر فعالیت‌های شهرداری درزمینه سلامت می‌باشد.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم در این همایش اظهار کرد: با رویکرد و نگاهی که در شهرستان دماوند وجود دارد، تک تک مردم در سلامت خود و جامعه نقش دارند و باید پاسخ‌گو باشند و در این جهت گام مثبت بردارند.

محمود خدادوست ادامه داد: باید سواد سلامت مردم افزایش یابد و این جز اولویت‌های سازمان جهانی بهداشت است؛ همچنین مؤلفه‌های اجتمایی که بر سلامت مؤثر هستند، بالغ بر ۷۵ درصد است که ما روی ۲۵ درصد آن کار کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: در دهه اخیر، شایع‌ترین و مؤثرترین راه مداخله و کاهش درمان به صورت سبک زندگی بوده است؛ از سوی دیگر، باید تلاش کنیم در بحث افزایش آگاهی مردم قدم برداریم تا همه با هم سلامت جامعه را تأمین کنیم.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: گام بعدی مجمع سلامت محله‌ها هستند و حتماً باید یک مجمع و کانون سلامت در محله‌ها ایجاد شود و باید اجتمایی کردن سلامت، مردم درگیر سلامت شوند.

در پایان مراسم از جمعی از خیرین عرصه سلامت شهرستان تقدیر بعمل آمد.

ضمنا مسولین شهرستان از غرفه های جنبی ادارات و سمن هانیز بازدید بعمل آوردند.

 

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 64532
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن