پلمپ کارگاه قنادی در شهر آبسرد
عصر امروز دوشنبه ۲۰ فروردین پیرو بازدید مسئول مرکز خدمات جامع سلامت آبسرد به همراه کارشناس بهداشت محیط از یک کارگاه قنادی و تولید انواع نان و شیرینی، به علت عدم رعایت استانداردهای بهداشت تعطیل شد.
آقای گلبازی، مسئول مرکز خدمات جامع سلامت و کارشناس بهداشت محیط مرکز، از تعدادی از واحدهای صنفی بازدید کردند که با مشاهده فعالیت یکی از کارگاههای قنادی در شرایط غیر بهداشتی، ضمن کنترل مواد غذایی موجود و شرایط بهداشت محیطی کارگاه، مقدار تقریبی ۱۵۰ کیلوگرم انواع شیرینی که در شرایط غیر بهداشتی تولید شده بود، معدوم شد. مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته از جمله روغن مصرفی جهت تهیه زولبیا و بامیه نیز صورتجلسه و معدوم شد. محل کارگاه پلمپ گردید و پرونده نامبرده به مراجع قضایی ارسال خواهد شد.