• تاریخ انتشار : 1395/04/12 - 08:08
  • بازدید : 793
  • تعداد بازدید : 86
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شب های ماه مبارک رمضان

اجرای طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان دماوند توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان دماوند

باتوجه به فرا رسيدن ماه مبارك رمضان كارشناسان بهداشت محيط شهرستان دماوند با هدفکنترل و پیشگیری از بروز طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا و همچنین در راستای تأمین و ارتقا سلامت روزه داران برنامه تشديد نظارت و كنترل بهداشتی ازمراكز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايي ویژه این ماه به خصوص قنادیها و مراکز تهیه و سرو حلیم و آش در ساعات غير اداري را از ساعت 19 الی 22 در دستور کار خود دارند.

در اين برنامه كبابي ها و مراكز طبخ حليم و آش ، قنادیها از نظر شرایط بهداشتی مواد اوليه، زمان نگهداري، درجه حرارت و كليه مراحل طبخ، آماده سازي و توزيع غذا توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بررسي  قرار می­گیرد.

همچنین لازم به ذکر است که در طول مدت زمان اجرای این طرح همکاران بهداشت محیط نسبت به نمونه برداری از آش، حلیم، زولبیاو بامیه ، آب شرب و آب استخر های شنا اقدام می نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 33485
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن