طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شب های ماه مبارک رمضان
اجرای طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان دماوند توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان دماوند

باتوجه به فرا رسيدن ماه مبارك رمضان كارشناسان بهداشت محيط شهرستان دماوند با هدفکنترل و پیشگیری از بروز طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا و همچنین در راستای تأمین و ارتقا سلامت روزه داران برنامه تشديد نظارت و كنترل بهداشتی ازمراكز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايي ویژه این ماه به خصوص قنادیها و مراکز تهیه و سرو حلیم و آش در ساعات غير اداري را از ساعت 19 الی 22 در دستور کار خود دارند.
در اين برنامه كبابي ها و مراكز طبخ حليم و آش ، قنادیها از نظر شرایط بهداشتی مواد اوليه، زمان نگهداري، درجه حرارت و كليه مراحل طبخ، آماده سازي و توزيع غذا توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بررسي قرار میگیرد.
همچنین لازم به ذکر است که در طول مدت زمان اجرای این طرح همکاران بهداشت محیط نسبت به نمونه برداری از آش، حلیم، زولبیاو بامیه ، آب شرب و آب استخر های شنا اقدام می نمایند.
نظر