• تاریخ انتشار : 1402/07/01 - 09:41

کمیته ای درراستای بازگشایی مدارس واهمیت سلامت دانش آموزان در مدارس

درراستای بازگشایی مدارس واهمیت سلامت دانش آموزان ومدارس،بمنظوربرنامه ریزی وهماهنگی اجرای فعالیتهاوبرنامه های سلامت نوجوانان ومدارس ونیزبرنامه سلامت خانواده ونظام ارجاع الکترونیکی،کمیته ای باحضورمسئول محترم اموراداری ، کارشناسان مسئول ستادشبکه وکارشناسان سلامت وتندرستی ادارات آموزش وپرورش مناطق دماوندورودهن درتاریخ ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۲درستادشبکه بهداشت ودرمان دماوند برگزارگردید. در ابتدا  مهندس تبار مسئول اموراداری ،در زمینه اهمیت برنامه های سلامت نوجوانان و مدارس ونیزاطلاع رسانی جهت اجرای برنامه سلامت خانواده ونظام ارجاع الکترونیکی توضیحاتی را ارائه نمودند.سپس به منظور برنامه ریزی و اجرای کلیه برنامه های مربوطه(پیشگیری ازکرونا وپدیکلوزیس،آموزش گروه هدف ، جوانی جمعیت،مکمل یاری، مراقبت های دانش آموزی ، مدارس مروج سلامت، فلوراید تراپی و...)توسط کارشناسان مرتبط ستادی هماهنگی وتوضیحات لازم به عمل آمدند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,اخبار عمومی,آموزشی,کارگاه

0 تعداد نظرات

نظر