• تاریخ انتشار : 1397/08/20 - 14:05
معاون محترم بهداشتی دانشگاه:

وضعیت ارائه خدمت در مرکز کیلان مطلوب است

در بازدید دکتر عرشی معاون محترم بهداشتی دانشگاه از مرکز کیلان و بررسی اسناد سامانه سیب عنوان شد

جناب آقای دکتر عرشی از مرکز خدمات جامع سلامت کیلان بازدید نمودند.

در این بازدید علاوه بر بررسی وضعیت فضای ساختمان و تجهیزات مرکز وضعیت فنی و عملکردی کارکنان نیز مورد بررسی ایشان قرار گرفت.

گفتنی است وضعیت ارائه خدمات در مرکز مذکور  به استناد سامانه سیب و سایر مستندات مربوطه رضایت بخش اعلام شد.

در ادامه شهردار و اعضای شورای شهر کیلان در مرکز حضور یافته و ضمن قدردانی از بازدید جناب آقای دکتر عرشی، از زحمات دکتر درویشی پزشک بیتوته مرکز  و حمایت و پشتیبانی دکتر خیرخواه مدیر شبکه اعلام رضایت نمودند.

در پایان بازدید مذکور، جناب آقای دکتر عرشی اظهار داشتند

درخواست مرمت و بهسازی مرکز خدمات جامع سلامت کیلان را در جلسه ی آتی هیئت امناء دانشگاه مطرح خواهند نمود و در صورت تصویب، با همکاری شورای شهر کیلان، بازسازی مرکز در اولویت پروژه های دانشگاه قرار خواهد گرفت.

• گروه خبری : اخبار بهداشتی