• تاریخ انتشار : 1401/02/28 - 09:58

همایش برگزاری ورزش همگانی به مناسبت

گرامیداشت هفته سلامت ،به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت و بهداشت روان و با هماهنگی اداره ورزش و جوانان و آموزش و پرورش و حضور افتخاری امام جمعه شهرستان و دکتر خیرخواه مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان همایش ورزش همگانی در پارک کوثر دماوند برگزار شد.

گرامیداشت هفته سلامت ،به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت و بهداشت روان و با هماهنگی اداره ورزش و جوانان و آموزش و پرورش و حضور افتخاری امام جمعه شهرستان و دکتر خیرخواه مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان همایش ورزش همگانی مورخ ۱۴۰۱/۲/۲۱در پارک کوثر دماوند برگزار شد.

دکتر خیرخواه مدیریت شبکه بهداشت و درمان دماوند ضمن تبریک هفته سلامت از تمامی همکاران جهت برگزاری مراسم قدردانی کردند و در ادامه جهت حساس سازی نقش ورزش در سلامتی را از اهمیت ویژه ای برشماردند.جناب حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان بعد از تبریک هفته سلامت به پرسنل بهداشتی از تمامی سازمان های همکار در برنامه خواستند که برنامه ورزش بانوان به طور جدی پیگیری نمایند و یک روز در هفته در محله های مختلف برنامه ورزشی را داشته باشند.شایان ذکر است که میز خدمت مشاوره روانشناسی رایگان برای عموم در پارک دایر گردید و مردم به صورت رایگان از خدمات مشاوره ای بهرمند شدند.در ابتدای بعد از نرمش، مسابقات استقامتی بین دانش آموزان مدرسه و پرسنل شبکه بهداشت برگزار شد که به برندگان جوایز نفیسی از طرف اداره ورزش و جوانان اهدا شد.