• تاریخ انتشار : 1397/10/27 - 14:04

نشست هم اندیشی بررسی مسائل و مشکلات درحوزه سلامت روستای آرو

دکتر خیرخواه : با توجه به قدمت و فرسودگی ساختمان خانه بهداشت روستا ، ضروری است نسبت به تخریب آن و نوسازی ساختمان جدید در شان و فراخور مردم روستا اقدام گردد

در نشست هم اندیشی اعضاء شورای اسلامی و بهورز روستا آرو با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان دماوند ، دکتر خیرخواه ، رئیس مرکز بهداشت مهندس یونسی ، مسئول امور اداری مهندس تبار ، مسئول مرکز خدمات جامع سلامت سربندان مهندس آقائی ، آقای غلامی بهورز آرو ، حاج قاسم رضائی عضو مجمع خیرین سلامت و مرکز بهداشت سربندان برگزار گردید .

دکتر خیرخواه ضمن تبریک ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار مطالبی ایراد فرمودند .

با توجه به قدمت و فرسودگی ساختمان خانه بهداشت روستا ، ضروری است نسبت به تخریب آن و نوسازی ساختمان جدید در شان و فراخور مردم روستا اقدام گردد .

تا آماده شدن ساختمان جدید مکانی مناسب بصورت موقت از طرف شورای روستا جهت ارائه خدمات خانه بهداشت مهیا گردد .

با توجه به زمان بر بودن تامین بودجه از طرف دانشگاه جهت تسریع در ساخت خانه بهداشت بهتر است هزینه های مربوطه از طریق کمک های مردمی صورت گیرد .

مقرر گردید شبکه بهداشت شهرستان مجوزهای فنی مهندسی مربوطه را از دانشگاه شهید بهشتی اخذ و سپس جهت انجام مراحل ساخت در اختیار شوای محترم اسلامی آرو قرار دهد .