• تاریخ انتشار : 1398/09/16 - 13:18
به گزارش روابط عمومی

راه کنترل و پیشگیری از بیماری ایدز و آنفلوآنزا "آموزش" است

کارگروه تخصص سلامت و امنیت غذایی با محوریت برنامه پیشگیری و کنترل بیماری ایدز و پیشگیری از آنفلوآنزا در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل گردید.

کارگروه تخصص سلامت و امنیت غذایی با محوریت برنامه پیشگیری و کنترل بیماری ایدز و پیشگیری از آنفلوآنزا، به ریاست معاون فرمانداری دماوند و حضور کارشناسان ادارات شهرستان ظهر چهارشنبه 13 آذر در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل گردید.معاون فرمانداری دماوند در ابتدای این جلسه گفت : بیماری ایدز یک آسیب وتهدید غیر قابل انکار است که تنها راه کنترل و پیشگیری از آن آموزش است.دکتر خیرخواه در خصوص مهمترین راههای ابتلا به این بیماری افزود : در گذشته بیشترین آمار ابتلا به این بیماری از طریق سرنگ آلوده ودرحال حاضر بیشترین آمار مربوط به روابط جنسی است.وی با اشاره به اینکه این بیماری می تواند تهدیدی برای تمام جامعه باشد بر ضرورت آموزش تمام افراد و گروههای سنی مختلف به منظور پیشگیری وکنترل آن تاکید و تصریح  کرد : هماهنگی بین دستگاههابه منظور ارائه آموزش های لازم مطابق با نظرات تخصصی و کارشناسی متناسب با سن و سطح اگاهی افراد زیر نظر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند، آموزش و پروش و دانشگاه های سطح شهرستان بایستی صورت گیرد.دکتر هداوند کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مراقبت از بیماریها توضیحاتی در رابطه با نحوه ابتلا به بیماری های ایدز و آنفلوآنزا و روش های پیشگیری و درمان آن ارائه نمودند.

معاون فرمانداری دماوند در خاتمه تصریح کرد : خوشبختانه پتانسیل انسانی و زیست محیطی برای کاستن آسیب های اجتماعی در سطح شهرستان وجود داشته و ما تلاش خواهیم کرد با همکاری خوب مردم ، ادارات کل شهرستان از این ظرفیت ها بهره مند شویم.در ابتدای این جلسه معاون فرماندار دماوند به موضوع جلسه اشاره کرد و گفت : اجرای برنامه های منسجم و هماهنگ به منظور کنترل و پیشگیری از این بیماریها ضروری است.دکترخیرخواه افزود : اقدامات خوبی توسط شبکه بهداشت ودرمان در خصوص شناسای،بیماریابی و درمان مبتلایان صورت گرفته اما ضرورت دارد با همکاری سایر ادارات این اقدامات تداوم یافته و بیشتر شود.معاون فرماندار دماوند  خواستار هماهنگی بین ادارات در این زمینه شد.سایر اعضای حاضر در این نشست به بیان نقطه نظرات خود واقدامات صورت گرفته در این زمینه پرداختند.

• گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار