• تاریخ انتشار : 1398/07/09 - 09:18

در راستای آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس ، به منظور برنامه ریزی و هماهنگی جهت فعالیتها و برنامه های سلامت نوجوانان و مدارس در سال تحصیلی 99 -98 به همت واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس ، کمیته ای در شبکه بهداشت و درمان دماوند برگزار گردید.

• در راستای آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس ، به منظور برنامه ریزی و هماهنگی جهت فعالیتها و برنامه های سلامت نوجوانان و مدارس در سال تحصیلی 99 -98 به همت واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس ، کمیته ای با رئیس مرکز بهداشت شهرستان، کارشناسان سلامت ادارات آموزش و پرورش دماوند و رودهن ، کارشناسان مسئول بهداشت دهان و دندان، آموزش و ارتقاء سلامت و گسترش، کارشناس تغذیه ، کارشناس مسئول و کارشناس واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس در تاریخ 7/7/98 در ستاد شبکه بهداشت و درمان دماوند برگزار گردید .

• توضیحات مکمل: در ابتدا مهندس یونسی در زمینه اهمیت برنامه های سلامت نوجوانان و مدارس توضیحاتی را ارائه نمودند. سپس به منظور برنامه ریزی و اجرای کلیه برنامه های سلامت نوجوانان ومدارس( مراقبت های دانش آموزی، مدارس مروج سلامت، فلوراید تراپی، مکمل یاری، سفیران سلامت دانش آموزی، و ... )در سال تحصیلی جاری هماهنگی های لازم به عمل آمد.