• تاریخ انتشار : 1397/10/25 - 17:38

ایدز یک بیماری پیشرونده و قابل پیشگیری است

جلسه آموزشی با موضوع بیماری ایدز ، پیشگیری و راه های انتقال آن در سالن اجتماعات مدرسه شهید مدنی تشکیل و کارشناس محترم برنامه ایدز آقای پیروزفر در این خصوص آموزش هایی را ارائه نمودند

با هماهنگی خانم مرعشی مدیریت محترم مدرسه شهید مدنی ، جلسه آموزشی با موضوع بیماری ایدز، پیشگیری و راه های انتقال آن در سالن اجتماعات تشکیل و کارشناس محترم برنامه ایدز آقای پیروزفر در این خصوص آموزش هایی را ارائه نمودند و در پایان جلسه به پرسش های حضار در مورد این بیماری پاسخ داده شد.

همچنین خانم گلزاری کارشناس گسترش شبکه بهداشت و درمان دماوند در خصوص اهمیت موضوع و حساس سازی مردم جهت رعایت موازین بهداشتی به خصوص استفاده از لوازم شخصی در آرایشگاه ها و... و همچنین پیشگیری از ابتلا به پدیکلوز (شپش) با توجه به شیوع آن در مدارس توضیحاتی ارائه نمودند .