• تاریخ انتشار : 1402/04/18 - 10:29

اولین جلسه با حضور اعضای مجمع خیرین سلامت شهرستان دماوند برگزار گردید .

برگزاری اولین مجمع خیرین سلامت شهرستان دماوند

در روز چهارشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۲ اولین جلسه با حضور اعضای مجمع خیرین سلامت شهرستان دماوند برگزار گردید .

در این جلسه ، دکتر خیرخواه مدیر شبکه بهداشت  و درمان شهرستان دماوند در خصوص اهمیت توجه به زیرساخت های خدمات جامع سلامت و لزوم توجه بیشتر به حوزه بهداشت ، جهت ارتقای سلامت جامعه، پیشگیری از بیماری‌ها، توانمند سازی افراد و لزوم افزایش خدمات بهداشتی  سخنانی عنوان نمودند . در پیرو  مهندس یونسی معاون بهداشتی شبکه بهداشت  آماری از نیازمندی های حوزه سلامت از جمله تهیه تجهیزات مورد نیاز مصرفی جهت انجام  تستهای غربالگری  دیابت ، قلبی عروقی و سرطان جهت  گروه‌های آسیب پذیر  را ارائه نمودند .

در ادامه جناب آقای حاج آقا احمدی رئیس مجمع خیرین شهرستان دماوند بر  لزوم هماهنگی اعضای مجمع خیرین و مسئولین شبکه بهداشت جهت شناخت نیازهای حوزه سلامت تاکید و تمهید نمودند .در این راستا مقرر شد جلسات هماهنگی و هم اندیشی به صورت منظم و ماهیانه برگزار گردد و نیز برنامه ریزی جهت بازدید های میدانی مشترک از مراکز خدمات جامع سلامت صورت پذیرد.

به نقل از رئیس مجمع خیرین ؛ تلاش اعضای مجمع  در جهت حل مشکلات بهداشتی مردم، کمک در  زمینه  احداث و نوسازی اماکن بهداشتی  ، تجهیز مراکز و خانه های بهداشت و حمایت و پشتیبانی از افراد و خانواده های بیمار و نیازمند ، خواهد بود

در ادامه خانم دکتر میرزا حسینی عضو مجمع خیرین آمادگی خود در جهت حمایت در زمینه انجام آزمایش های غربالگری مورد نیاز و تهیه کیت های غربالگری و تهیه تجهیزات تست قند و چربی  جهت جمعیت‌های تحت پوشش مراکز و خانه ها اعلام نمودند . همچنین به پیشنهاد آقای حاج آقا احمدی مقرر گردید لیست افراد آسیب پذیر دارای سؤ تغدیه و یا بیماران بی بضاعت که نیاز به حمایت های مالی و یا بسته های معیشتی دارند  به جهت حمایت بیشتر  توسط شبکه بهداشت معرفی و در اختیار مجمع خیرین شهرستان قرار گیرد .در پایان جلسه رئیس مجمع خیرین سلامت جناب حاج آقا احمدی از تلاش تمام همکاران حوزه بهداشت تقدیر و تشکر نمودند .

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,اخبار عمومی,آموزشی,کارگاه

0 تعداد نظرات

نظر