• تاریخ انتشار : 1402/02/14 - 09:59

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی مهرآباد

به مناسبت هفته سلامت

روز چهار شنبه سیزدهم اردیبهشت ماه  ۱۴۰۲، همزمان با پنجمین روز از هفته سلامت،  مرکز خدمات جامع سلامت روستایی مهراباد با حضور نماینده مجلس شورای اسلامی مردم شهرستان دماوند، معاون بهداشتی دانشگاه شهید بهشتی، فرماندار شهرستان، مسئولین محترم شهر رودهن از جمله شهردار و بخشدار و اعضای شورای شهر مهراباد، رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان، نماینده بسیج ، نماینده امام جمعه ،مدیر و معاونین شبکه بهداشت و درمان افتتاح شد .

در این مراسم دکتر خیرخواه مدیریت محترم شبکه بهداشت و درمان دماوند ضمن تقدیر و تشکر از حضار و مدعوین ضمن تبریک هفته ی سلامت اظهار داشتند با توجه به نیاز مبرم مردم این منطقه به واحد ارائه خدمات جامع بهداشتی، طی پیگیری های متعدد و با همکاری مسئولین شهرستان و معاونت بهداشتی دانشگاه، خانه بهداشت مهرآباد به مرکز خدمات جامع سلامت روستایی مهرآباد تبدیل شد.

در ادامه دکتر سهرابی، معاون محترم بهداشتی دانشگاه ضمن تبریک هفته ی سلامت به لزوم ارائه خدمات استاندارد در مکان استاندارد اشاره نمودند. همچنین ایشان اعلام کردند از مجموع 50 پروژه در حال اجرا دانشگاه شهید بهشتی،تعداد 10 مورد آن مربوط به شبکه دماوند می باشد،که یکی از آنها پروژه مرکز خدمات جامع سلامت مسکن مهر مهرآباد می باشد که پس از احداث، مرکز مذکور به ساختمان جدید منتقل می شود.

سپس رسولی نژاد، نماینده محترم مردم شریف شهرستان های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی و طاهر خانی،فرماندار شهرستان از تلاش های بی وقفه کارکنان حوزه سلامت در ایجاد سهولت دسترسی مردم به مراقبت های اولیه سلامت تقدیر و تشکر نمودند.و درخواست ها و مطالبات مردمی را مطرح نمودنددر انتها مسئولین حاضر پس از مشاهده واحد های ارائه دهنده خدمت در مرکز خدمات جامع سلامت مهرآباد ،از پروژه در حال ساخت مسکن مهر مهرآباد بازدید نمودند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,اخبار عمومی,آموزشی,کارگاه

0 تعداد نظرات

نظر