• تاریخ انتشار : 1403/03/22 - 07:43

استقبال شبکه بهداشت و درمان از هفته ملی سلامت مردان ایران 1403

واحد سلامت خانواده ،به مناسبت فرارسیدن هفته ملی سلامت مردان ایران با شعار" مردان سالم،ایران قدرتمند و جوان " اقدام به برگزاری جلسه هماهنگی-آموزشی جهت کلیه کارشناسان ستادی نمود.

در این جلسه بنداد کرمانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان ضمن تبریک هفته ملی سلامت مردان، درخصوص اهمیت حفظ و ارتقاء سلامت این قشر از افراد جامعه و عوامل تهدید کننده سلامتی در جامعه مدرن و صنعتی امروزی صحبت نمودند.

همچنین به تاثیرسبک زندگی ناسالم بر توان باروری آقایان نظیر چاقی،تغذیه ناسالم،مصرف سیگار،قلیان،مواد مخدر،الکل ،مصرف زیاد کافئین،استرس،کم خوابی،گرما ،آلودگی هوا ،برخی داروها و سموم کشاورزی و.... اشاره نموده و خواستار آموزش شیوه سبک زندگی سالم به همه افراد شدند.

در ادامه متناسب با شعار و روزشمار این هفته، فعالیت های مختلف پیش بینی شده توسط مسول واحد سلامت خانواده‌ و کارشناس مسولان ستادی بهداشت، مطرح و برنامه ریزی و مصوب شد.

• گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,اخبار عمومی

تصویر