• تاریخ انتشار : 1399/05/08 - 13:49
  • بازدید : 362
  • تعداد بازدید : 106
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش روابط عمومی

کمیته هماهنگی در آستانه فرا رسيدن عيد سعید قربان، به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و دام بویژه تب کریمه کنگو

به همت واحد پیشگیری و مراقبت از بیماریهای واگیر، کمیته هماهنگی در آستانه فرا رسيدن عيد سعید قربان، به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان بویژه تب کریمه کنگو، در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند تشکیل گردید.

در این کمیته که با حضور رئیس مرکز بهداشت دماوند و کارشناس برنامه بیماری های زئونوز و سایر کارشناسان ستادی برگزار گردید، تاکید بر افزایش فعالیت های و هماهنگی های درون بخشی و برون بخشی جهت تشدید نظارت بر عرضه بهداشتی دام از طریق گشت مشترک تعزیرات و اداره دامپزشکی و ارائه آموزش های موثر به عموم مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت،پایگاه ها و خانه های بهداشت تصویب گردید.رئیس مرکز بهداشت دماوند در ادامه اولویت این شبکه در جلوگیری از بیماری واگیر تب‌کریمه کنگو را آگاه‌سازی مردم خواند و گفت: آموزش و اطلاع رسانی به مردم از نکات حائز اهمیت است. مردم باید از خرید گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبخ می‌شوند، خودداری کنند و این امر جز با آگاهی ‌رسانی نسبت به عوارض مصرف گوشت آلوده میسر نخواهد بود.وی با اشاره به اینکه در آستانه عید قربان برخی افراد اقدام به ذبح گوسفند می‌کنند، ادامه داد: افراد بهتر است خرید دام را از مراکزی انجام دهند که زیرنظر سازمان دامپزشکی بوده و ذبح دام را نیز در کشتارگاه‌ها انجام دهند.همچنین کارشناس بیماری های زئونوز(بیماری های مشترک بین اسنان وحیوان) با تاکید براینکه گوشت دام ذبح شده باید به مدت حداقل ۲۴ساعت در دمای چهار درجه سانتی‌گراد قرار داده شود، افزود: این فرآیند از آن جهت اتفاق می‌افتد که در این مدت میزان اسیدیته افزایش وPH گوشت کاهش یافته و اگر ویروسی در آن وجود داشته باشد، از بین می‌رود. البته توصیه می‌کنیم برای مصرف جگر و سایر امعاء و احشا دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی‌گراد اقدام کنند

.

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 94816
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن