• تاریخ انتشار : 1403/06/06 - 09:17

مسؤل جدید مرکز خدمات جامع سلامت کیلان معرفی شد

دکتر سلطان زاده طی مراسمی با حضور دکتر بندادکرمانی مدیر شبکه بهداشت و درمان دماوند؛ بعنوان مسؤل جدید مرکز خدمات جامع سلامت کیلان معرفی شد.

پیش از این دکتر حسن طهماسبی مسئولیت مرکز خدمات جامع سلامت کیلان را عهده دار بودند.لازم به ذکر است هم اکنون دکتر طهماسبی به سمت سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه نائل آمدند.

دکتر بندادکرمانی، ضمن تشکر از زحمات دکتر طهماسبی به سوابق مدیریتی و کاری دکتر سلطان زاده اشاره نمودند و برای استمرار زحمات و تلاشهای ارزشمندشان ابراز امیدواری نمودند یونسی معاون بهداشتی شبکه بهداشت،تبار رئیس امور اداری و بارانی مسئول گسترش شبکه و موسوی مسئول حراست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند نیز در این مراسم حضور داشتند .

سعید یونسی رئیس مرکز بهداشت شهرستان در این خصوص ابراز نمودند که با توجه به اینکه دکتر سلطان زاده پزشک شاغل در این مرکز می‌باشند و آشنایی کامل با مسائل و مشکلات مرکز را دارند بهره مندی شبکه بهداشت و مرکز خدمات جامع سلامت کیلان و مردم شهر کیلان از خدمات و تلاشهای مدبرانه ایشان ؛ بسیار ارزشمند خواهد بود.

• گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,اخبار عمومی

تصویر