• تاریخ انتشار : 1398/05/12 - 20:13

جلسه ارزیابی و عملکرد واحد بهداشت روان

برگزاری جلسه ارزیابی و عملکرد واحد بهداشت روان با حضور غفارزاده (رئیس گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد) ، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد) و کارشناسان سلامت روان مراکز بهداشتی- درمانی

این جلسه با هدف ارزیابی وبررسی عملکرد برنامه های سلامت  روانی،اجتماعی واعتیاد و تلاش در جهت رفع مشکلات ونواقص به منظور اجرای هرچه بهتر این برنامه ها درشبکه بهداشت ودرماندماوند تشکیل شد . غفارزاده رئیس گروه سلامت روانی- اجتماعی و اعتیاد با اشاره به این موضوع که دماوند بعنوان پایلوت خدمات جامع سلامت دانشگاه شهید بهشتی انتخاب شده است ویکی از الویت های اجرای برنامه هادر سطح شهرستان  سلامت روانی و سلامت اجتماعی افراد در نظرگرفته شده ،لازم است این واحد نهایت تلاش خود را در ارائه خدمات به مردم را داشته باشد. خانم اصغری ضمن تایید بیانات گزارش کلی از عملکرد این واحد در دماوند را ارائه دادند و در ادامه کارشناسان سلامت روان مراکز گزارش عملکرد خود را بیان کردند.  درانتها مسائل ومشکلات مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت.