• تاریخ انتشار : 1398/11/16 - 13:42
به گزارش روابط عمومی

برگزاری کمیته سلامت در بلایا با موضوع کرونا ویروس

در مورخ یکشنبه 13/11/98 جلسه کمیته فصلی سلامت در حوادث و بلایای شبکه بهداشت و درمان دماوند با حضور کلیه اعضا و با موضوع "کرونا ویروس" برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر خیرخواه مدیر محترم شبکه در خصوص وضعیت همه گیری و راههای پیشگیری در برابر این ویروس توضیحاتی ارائه دادند. در ادامه یونسی ریاست مرکز بهداشت نیز با توجه به شیوع جهانی کرونا بر ضرورت رعایت دستورالعمل های مراقبت و پیشگیری از این بیماری مطالبی بیان کردند.غفورمحسنی نیز با توجه به اهمیت موضوع ،بر ضرورت آمادگی کلیه واحدهای بهداشتی شبکه بهداشت به خصوص تیم واکنش سریع را در تمام سطوح بهداشتی تاکید کردند. در ادامه دکتر هداوند مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها از نحوه نمونه گیری از فرد مشکوک به ابتلای ویروس کرونا،علائم فرد مبتلا و دستورالعمل پیشگیری و مراقبت از این بیماری توضیحاتی ارائه و از آمادگی کارشناسان خبر دادند.در پایان مقرر شد پرسنل واحدهای بهداشتی آموزش و اطلاع رسانی به گروههای هدف خود و عموم مردم را مد نظر داشته و بدون ایجاد نگرانی و اضطراب در جامعه نکات بهداشتی و ضروری را جهت پیشگیری از همه گیری عنوان نمایند.

• گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار