• تاریخ انتشار : 1397/07/29 - 16:51

برگزاری کمیته رابطین ادارات شهرستان

برگزاری کمیته رابطین ادارات شهرستان در تاریخ ٩٧/٧/٢٥ با موضوع خودمراقبتی

جلسه رابطین ادارات شهرستان با موضوع خودمراقبتی در تاریخ 97/7/25 برگزار شد. به همت واحد آموزش و ارتقاء سلامت و با موضوع برنامه خودمراقبتی و ژنتیک اجتماعی جلسه رابطین ادارات برگزار شد. در این جلسه که رابطین آموزشی فرمانداری ، اداره گاز ، اداره برق ، اداره ورزش ، محیط زیست ، بخشداری رودهن ، شهرداری رودهن ، شورای اسلامی کیلان ، شهرداری آبعلی ، شبکه دامپزشکی ، بخشداری مرکزی ، اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، دانشگاه پیام نور حضور داشتند. در ابتدای جلسه کارشناس مسئول آموزش و ارتقاء سلامت در خصوص برنامه خودمراقبتی سازمانی و اهمیت تدوین برنامه عملیاتی مطالبی را ارائه نمودند و در ادامه کارشناس مسئول سلامت خانواده در خصوص اهم برنامه های واحد سلامت خانواده (مادران ، کودکان ، سالمندان و میانسالان) توضیحاتی دادند. در ادامه کارشناس مسئول واحد بیماریها در خصوص برنامه ژنتیک اجتماعی توضیحات مبسوطی دادند و با توجه به هفته سل در خصوص اهمیت بیماری سل مطالبی را ارائه نمودند و کارشناس مدارس و جوانان نیز در خصوص برنامه های واحد اطلاع رسانی کردند.