• تاریخ انتشار : 1397/08/20 - 12:10
توسط معاون بهداشتی دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفت

بازدید دکتر عرشی از شبکه بهداشت و درمان دماوند

بازدید جناب آقای دکتر عرشی معاون محترم بهداشتی دانشگاه شهید بهشتی از شبکه بهداشت و درمان دماوند

جناب آقای دکتر عرشی معاون محترم بهداشتی دانشگاه میهمان شبکه بهداشت و درمان دماوند بودند

وی در  جلسه ای صمیمی که با حضور مدیران و مسئولین واحدهای ستاد شبکه برگزار شد ، ضمن تسلیت ایام سوگواری رحلت پیامبر اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع)، از تلاش کارکنان شبکه بهداشت و درمان دماوند در تمامی سطوح قدردانی نمودند.

ایشان با توجه به شرایط مناسب شبکه بهداشت و درمان دماوند از نظر جمعیت، ساختار و ... همچنین جوان بودن نیروی کار این شبکه اظهار داشتند

به منظور ارتقاء کیفیت ارائه خدمات سلامت به جمعیت تحت پوشش، بایستی استاندارد سازی فرایندها و شاخص ها همچنین اجرای هوشمندانه ی امورات و فرایندها به خصوص در سطوح مدیریتی و ستادی مد نظر قرار گیرد و در این راستا هر گونه همکاری و پشتیبانی لازم از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه صورت خواهد پذیرفت.

در ادامه جناب آقای دکتر خیرخواه مدیر شبکه بهداشت و درمان نیز در سخنانی ضمن تسلیت ایام سوگواری، گزارشی در خصوص وضعیت فعلی ارائه خدمات در واحدهای تابعه، کمبود نیروی انسانی اعم از پزشک، پرستار، کارشناس بهداشتی و ... همچنین کمبود منابع به منظور بهبود استاندارد تجهیزات فنی و اداری ارائه نمودند.

• گروه خبری : اخبار عمومی