• تاریخ انتشار : 1397/11/17 - 10:09

افتتاح کانون های سلامت محلات آبعلی ، سادات محله و رودهن

در تاریخ ٩٧/١١/١٥ و به مناسبت دهه مبارک فجر، کانون های سلامت محلات آبعلی ، سادات محله و رودهن با حضور مسئولان شهرستانی و دانشگاهی افتتاح شد

به مناسبت دهه مبارک فجر، کانون های سلامت محلات آبعلی، سادات محله و رودهن با حضور مسئولان شهرستانی و دانشگاهی افتتاح شد. با هماهنگی های انجام شده توسط واحد آموزش و ارتقاء سلامت ، تعیین محل کانون های سلامت و انتخاب دبیر و جانشین کانون در محلات مذکور انجام شد.

در تاریخ 97/11/15 دکتر خدادوست معاون اجتماعی، دکتر قنبری مدیر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت، مهندس صفری فرماندار شهرستان ودکتر خیرخواه مدیر شبکه بهداشت و درمان دماوند و جمعی از مسئولان محلی و شهرستانی این کانون ها مورد بهربرداری قرار گرفت.

در این مراسم دکتر خیرخواه مدیر شبکه بهداشت و درمان در خصوص نقش موثر مشارکت های مردمی در ارتقاء سلامت جامعه توضیحاتی دادند . در پایان این مراسم از اعضای کانون رودهن جهت حضور و همکاری فعالانه تقدیر و تشکر شد .