• تاریخ انتشار : 1397/11/17 - 21:30

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت در روستای سربندان دماوند

ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت سربندان با حضور جمعی از مسئولان: فرماندار ،بخشدار،معاون امور بهداشتی دانشگاه، مدیر شبکه بهداشت و درمان دماوند ، رئيس بيمارستان سوم شعبان ، اعضای محترم شورای اسلامی شهر سربندان و سایر مسئولان محلی به مناسبت دهه فجر افتتاح شد.

ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت  سربندان با حضور جمعی از مسئولان : فرماندار ، بخشدار،معاون امور بهداشتی دانشگاه ، مدیر شبکه بهداشت و درمان دماوند ، رئیس بیمارستان سوم شعبان ، اعضای محترم شورای اسلامی شهر سربندان و سایر مسئولان محلی به مناسبت دهه فجر افتتاح شد.

مهندس صفری فرماندار شهرستان دماوند اشاره‌ای نیز به افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت در روستای سربندان فرمودند با توجه به بازدید و افتتاح این پروژه با حضور معاون دانشگاه شهید بهشتی، می‌توان گفت که شاید در شهرستان دماوند بی‌نظیر بود.

دکتر خیرخواه فرمودند: مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سربندان با اعتباری بالغ‌بر ده میلیارد ریال در زمینی به مساحت چهار هزار متر مربع با ۵۴۰ متر مربع بنا احداث شده است. این مرکز با ۲۸ نیروی انسانی در بخش‌هایی همچون پزشک، دندانپزشکی، اورژانس، بهداشت محیط و مراقبت سلامت، مشاوران تغذیه و روان، مامایی و آزمایشگاه خدماتی را ارائه می‌دهد.

دکتر خیرخواه ، جمعیت تحت پوشش این مرکز بیش از ۱۱ هزار نفر می‌باشد و طبق سامانه یکپارچه بهداشت و خدمات بهداشتی در آن ارائه می‌شود .