• تاریخ انتشار : 1398/11/16 - 13:56

افتتاح خانه بهداشت مشاء و پایگاه امداد شهری ١١٥ دماوند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دماوند، سه شنبه 15 بهمن ماه98، خانه بهداشت مشاء با حضور دکتر محسنی بندپی استاندار تهران، دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر خدادوست معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، دکتربهادری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،مهندس صفری فرماندار شهرستان دماوند،  حجت الاسلام فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان ،دکتر خیرخواه و مسئولین ستادی شبکه بهداشت و درمان دماوند، ،نقیبی رئیس شورای شهرستان دماوند ،شهردار و مسئولین شهرستانی برگزار شد.

دراین مراسم دکترحسن خیرخواه مدیر شبکه بهداشت و درمان دماوند ضمن گزارش فعالیتهای انجام شده پیرامون افتتاح خانه بهداشت مشاء وپایگاه امداد شهری 115 دماوند از زحمات همه مسئولین و  همکاران که در این پروژه ها نقشی را داشتند  تقدیر به عمل آوردند.

خانه بهداشت مشاء در مکانی به مساحت 700 متر مربع  زیربنای 420 متر مربع در سه طبقه در سال جاری با همکاری و همراهی  خیر محترم ،در راستاي توسعه زير ساختهاي بهداشتي و بهبود ارائه خدمات بهداشتي و درماني در مشاء  افتتاح شد.

در این خانه بهداشت ، مراقبت زنان، کودکان و نوزاد، مادران باردار، باروری سالم و مامایی، واکسیناسیون، سلامت روان، تغذیه سالم، سلامت نوجوانان، جوانان، میانسالان و سالمندان، بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای، و پزشک عمومی  به اهالی منطقه ارائه خواهد شد.

پایگاه امداد شهری 115 دماوند به مساحت 217 متر مربع با 132 متر پارکینگ با ارتفاع 10/4 و بنا 85متر مربع در سال جاری در راستای توسعه بهبود ارائه خدمات در دماوند افتتاح گردید.