• تاریخ انتشار : 1398/04/30 - 21:50
  • بازدید : 677
  • تعداد بازدید : 99
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش روابط عمومی

سفر یکروزه وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و استاندار به شهرستان دماوند

وزیر بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی و استاندار تهران با پیگیری های نماینده مردم شهرستان دماوند و فیروزکوه در مجلس به این شهرستان سفر کرده و از بخش‌های مختلف بیمارستان سوم شعبان بازدید و بخش اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند را افتتاح کردند

وزیر بهداشت و درمان در سفر یک روزه به شهرستان دماوند از بخش‌های مختلف بیمارستان سوم شعبان بازدید و اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند را افتتاح کردند.

اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه(س) دماوند با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار تهران و جمعی از مسئولانی شهرستانی افتتاح و بهره‌برداری شد. مجموعه عملیات عمرانی در محوطه بیمارستان و احداث اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه(س) دماوند با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان صورت انجام شده که حدود ۱۰ میلیارد تومان توسط دانشگاه شهید بهشتی و ۳ میلیارد تومان توسط خیرین پرداخت شده است. بخش اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه(س) دماوند با امکاناتی همچون ۱۱ تخت بستری، ۲ تخت ایزوله، ۲ تخت احیا، اطاق عمل سرپایی و رادیولوژی و داروخانه در مجموع به وسعت یک هزار و ۵۰۰ مترمربع راه‌اندازی گردید.در حال حاضر در بیمارستان حضرت فاطمه(س)، درمانگاه چشم‌پزشکی، قلب، طب فیزیکی، پوست، زنان، رادیولوژی، داروخانه و آزمایشگاه فعال است.اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه(س) به صورت ۲۴ ساعته در ۱۱ درمانگاه تخصصی با ۱۰ رشته به شهروندان شهرستان دماوند خدمات ارائه می نماید.

وزیر بهداشت :انجام طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در دماوند به بهترین نحو انجام شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از احداث بیمارستان فوق تخصصی ۱۰۰۰ تختخوابی در شرق تهران خبر داد.

در جلسه ای که در بیمارستان سوم شعبان تشکیل شد ،سعید نمکی در: پرونده الکترونیک سلامت به موبایل همه شهروندانی که قبلاً کد ملی آنها در سامانه ثبت شده است، وصل می‌شود تا بتوانند با پیوستن به سامانه پرونده الکترونیک سلامت از این پرونده اطلاع پیدا کرده و خدماتی همچون وقت گیری و دیگر خدمات را دریافت کنند. بیمارستان سوم شعبان دماوند استانداردهای لازم کشوری را رعایت کرده و هم اکنون ۱۱ تخت اورژانس با امکاناتی مانند دو تخت ایزوله و مابقی موارد ضروری را دارد.

 نمکی با بیان اینکه مجوز حدود ۱۰ هزار نیروی انسانی را برای وزارت بهداشت از سازمان امور استخدامی گرفته‌ایم، گفت: هم اکنون در حال طی مراحل گزینش نیرو هستیم و امیدواریم تعدادی از نیروهای موجود تبدیل وضعیت شوند و اگر ضرورت دارد که در صورتی تأمین اعتباری شود، نیروها براساس استاندارد تختها حظ شوند.

 وی در خصوص مشکل به موقع نرسیدن آمبولانس به روستاها عنوان کرد: این موضوع قطعاً پیگیری می‌شود و اگر مشکل مربوط به کمبود آمبولانس باشد قطعاً جبران

سعید نمکی در نشست بررسی مسائل و مشکلات بهداشت و درمان شهرستان دماوند اظهار داشت: ما در یک برهه بسیار حساس تاریخی قرار داریم، اگر به عقب برگردم می‌بینیم که دستاوردهای بسیار مغتنمی در نظام سلامت داریم و دستاوردهای امروز قابل قیاس با دیروز نیست.کاهش دهد. در گذشته، از هر ۱۰۰ هزار زن باردار، حداقل ۲۶۰ نفر به سبب عوارض بارداری و زایمان جان خود را از دست می‌داد، پوشش واکسیناسیون در کشور ۲۵ درصد بود و تعداد تخت‌های بیمارستانی و دسترسی مردم به خدمات بسیار کمتر از امروز بود.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: فقط ۱۰۵۰ روستا دارای مرکز بهداشتی درمانی بود اما امروز ۱۸ هزار خانه بهداشت در اقصی نقاط کشور وجود دارد و پوشش واکسیناسیون به ۱۰۰ درصد رسیده است و ۶۶ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در کشور دایر هستند..

 

نمکی ادامه داد: امروز در نمایشگاه الکامپ از نسخه دیگری از پرونده الکترونیک سلامت پرده‌برداری خواهد شد که شامل پیوستن موبایل به پرونده الکترونیک سلامت است و همه مردم از فردا می‌توانند با این برنامه از پرونده الکترونیک خود مطلع باشند. طی چند روز گذشته، پرداختن به اولویت‌های بهداشت و پیشگیری بر درمان و درمان سرپایی و روان بستری نیز مورد توجه قرار گرفت.

نمکی با بیان اینکه خیرین نقش مهمی در زمینه سلامت دارند و درخواست‌های آنها تماماً پیگیری می‌شوند، گفت: در شهر کیلان باید حتماً یک مرکز بهداشتی شبانه‌روزی مناسب ایجاد شود، مسئولان این شهر باید اینکار مهم را پیگیری کنند تا در اسرع وقت محقق شود و علاوه به را این نیازهای رودهن نیز حتماً پیگیری می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 80835
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن